Naspers,Bangalore
The renovation brief for the Naspers Bangalore office was to transform an otherwise plain and utilitarian workspace into one that reflected the company’s innovation and uniqueness in their field of work. The method by which this was done was by creating custom designs for the furniture and cabin rooms and on wallpapers, glass sticker and wall panels. The translation of the brief into the resulting design was a chic uplift of the space and was executed with meticulous attention to detail.

In consequat, quam id sodales hendrerit, eros mi molestie leo, nec lacinia risus neque tristique augue. Proin tempus urna vel congue elementum. Vestibulum euismod accumsan dui, ac iaculis sem viverra eu. Donec convallis, elit vitae ornare cursus, libero purus facilisis felis, a volutpat metus tortor bibendum elit. Integer nec mi eleifend, fermentum lorem vitae, finibus neque.

Melanie Bosen

Naspers
Studio Apartment
Planted on the terrace of a Service apartment is a studio for a young couple designed to suit the modern day lifestyle, strategically placed to provide relief from the bustling Indiranagar 100ft road in Bangalore. Well, a studio we call it, but can be transformed into a 2 bedroom unit with an open kitchen and a living area. This 1200 sqft apartment is a comfortable, livable space for the couple. It was designed as a single volume which breaks off into specific functional spaces. The ease with which all the spaces can be used was pivotal to the concept.

In consequat, quam id sodales hendrerit, eros mi molestie leo, nec lacinia risus neque tristique augue. Proin tempus urna vel congue elementum. Vestibulum euismod accumsan dui, ac iaculis sem viverra eu. Donec convallis, elit vitae ornare cursus, libero purus facilisis felis, a volutpat metus tortor bibendum elit. Integer nec mi eleifend, fermentum lorem vitae, finibus neque.

Melanie Bosen

Naspers
Studio Apartment
Planted on the terrace of a Service apartment is a studio for a young couple designed to suit the modern day lifestyle, strategically placed to provide relief from the bustling Indiranagar 100ft road in Bangalore. Well, a studio we call it, but can be transformed into a 2 bedroom unit with an open kitchen and a living area. This 1200 sqft apartment is a comfortable, livable space for the couple. It was designed as a single volume which breaks off into specific functional spaces. The ease with which all the spaces can be used was pivotal to the concept.

In consequat, quam id sodales hendrerit, eros mi molestie leo, nec lacinia risus neque tristique augue. Proin tempus urna vel congue elementum. Vestibulum euismod accumsan dui, ac iaculis sem viverra eu. Donec convallis, elit vitae ornare cursus, libero purus facilisis felis, a volutpat metus tortor bibendum elit. Integer nec mi eleifend, fermentum lorem vitae, finibus neque.

Melanie Bosen

Naspers

Get in touch

Need your space designed and executed? We are just a phone call away. Meet us at our experience center to futher your design journey.